Перші чотири танки Leopard 2 прибули до Києва з Польщі

640 0

Ми у соцмережах:

Перші чотири танки Leopard 2 прибули до Києва з Польщі

Сьогодні, у річницю незламності України, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль зустрівся з головою Ради міністрів Польщі Матеушем Моравецьким, який прибув до Києва з візитом, повідомляють на порталі уряду України. Глави урядів зустріли перші чотири танки Leopard 2, які надала Польща, і привітали екіпажі українських танкістів, які вже мають успішний бойовий досвід.

- Рік тому танки заїхали в Україну, щоб позбавити українців свободи. Сьогодні в Україну також заїхали танки, однак для того, щоб свободу захистити. Дякуємо нашим військовим за надійний захист. Вдячні Польщі та всім партнерам за рішучі кроки, що наближають перемогу України. За лідерства Президента України продовжуємо розширювати танкову коаліцію, аби повернути свободу на всі українські території, — зазначив Денис Шмигаль.

Під час зустрічі прем’єр-міністри України та Польщі обговорили розширення спроможності пунктів пропуску на спільному кордоні, посилення логістичних можливостей між країнами, а також допомогу в розмінуванні. Крім того, сторони торкнулися питання відправлення на лікування до Польщі військових і цивільних. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також