Перші результати рейдів рятувальників: знайшли і покарали палія трави

1798 0

Ми у соцмережах:

Перші результати рейдів рятувальників: знайшли і покарали палія трави

У Сарненському районі рейдовий патруль, який відстежує пожежі в екосистемах, зміг відшукати того, хто спричинив одну з таких пожеж.

 Рейдова група у складі рятувальників, поліцейських та лісників виявила палія сухої трави. На чоловіка складено адміністративний протокол.

22 квітня з метою контролю за станом пожеж у природних екосистемах на території району рейдова група в складі єгерської служби мисливського господарства «Сарненське», лісової охоронои Сарненського ДЛГ, працівників районного відділу поліції ГУ НП України в Рівненській області, ДПРЧ-8 ГУ ДСНС України у Рівненській області провела обстеження території. Під час огляду на території Кричильської ОТГ неподалік с.Угли було виявлено факт випалювання сухої трави біля меліоративної канави жителем цього ж села (1954 року народження). На громадянина складено адміністративний протокол за ст.77 -1 КУпАП.

Рятувальники нагадують, що за знищення або пошкодження лісових масивів, зелених насаджень навколо населених пунктів, а також сухих дикорослих трав, рослинності або її залишків на землях сільськогосподарського призначення вогнем чи іншим загальнонебезпечним способом штрафи зростають до 5400-9000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також