Перший компроміс від МФК «Рівне»

2327 0

Ми у соцмережах:

Перший компроміс від МФК «Рівне»

Ще до суботи міні-футбольний клуб «Рівне» залишався одним з двох клубів вищої ліги, в якого в графі «нічиї» був нуль. Втім, безкомпромісності рівняни таки поклали край. На своєму майданчику підопічні Юрія Баховського зіграли 2:2 з командою Сумського держуніверситету. У цій грі команди були гідні одна одної, а тому нічия видається справедливим підсумком. Але якщо зважити на те, що по ходу гри завдяки ударам Вадима Жака МФК «Рівне» перемагав 2:0, то певна гірчинка відчувається.

— Результат для нас позитивний, — сказав після гри наставник сумчан Сергій Пісоцький. — Перед цим матчем нас залишили ще два гравці, а тому нам все складніше. Ми не знали, як господарі гратимуть, а тому грати було непросто, хоча, якщо відверто, очікували більший пресинг. Якби на початку матчу ми реалізували кілька моментів, то могли б здобути три очки. З іншого боку, якби на останніх секундах першого тайму ми не відіграли перший м’яч, після перерви могли б вже і не відігратись. — Здобуте очко — це теж результат, — сказав головний тренер МФК «Рівне» Юрій Баховський. — Ми сьогодні дуже хотіли виграти. Усе складалося добре, але за рахунку 2:0 хлопці чомусь розгубились, пропустили непотрібний гол наприкінці тайму. На жаль, після перерви нам не вдалося забити, за великим рахунком, ми навіть нічого не створили біля воріт суперника. А ось пропустити — пропустили, допустивши грубу помилку. Та як би там не було, у наступних двох матчах у Житомирі проти «Контингенту», та у Рівному проти одеського «Марріона» ми боротимемось за перемогу.

Результати інших матчів 16-го туру: «Шахтар» — «Енергія» — 3:0; «ТВД» — «Марріон» — 2:0; «Кардинал» — «Єнакієвець» — 0:2; «Моноліт» — «ЛТК» — 3:2; «Ураган» — «Тайм» — 0:2; «Планета» — «Локомотив» — 0:3.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також