Перший заступник голови Рівненської ОДА піде у декрет? (ОНОВЛЕНО)

5182 2

Ми у соцмережах:

Віталій Ундір

Сьогодні з’явилася інформація, що перший заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір написав заяву на вихід у декретну відпустку.

Віталій Ундір підтвердив інформацію, зазначивши, що написав заяву 21 серпня та передав її в.о.голови ОДА Ігорю Тимошенку.

У заяві перший заступник попросив надати відпустку по догляду за дитиною до травня 2020 року (до досягнення трирічного віку).

В ОДА не заперечують інформацію, проте коментувати офіційно поки відмовляються.

У відділі кадрів ОДА, втім, зазначили РВ, що заява про декретну відпустку від першого заступника до них на опрацювання ще не надходила.

Зазначимо, що Віталій Ундір працює заступником голови Рівненської ОДА з липня 2017 року. На посаду він прийшов після конкурсу, який проводили відповідно до на той час нового закону про держслужбу.

Зміна голів ОДА після приходу нового президента зазвичай тягне за собою і зміну заступників. Проте якщо Віталій Ундір піде у декрет, місце за ним, очевидно, буде збережено.

До того, як стати першим заступником, Віталій Ундір працював директором обласного департаменту соцзахисту, також був головою Острозької РДА та першим заступником острозького міського голови. З 2015 року Віталій Ундір – депутат Рівненської облради від фракції БПП.

Цього року Віталій Ундір балотувався до парламенту від 153 виборчого округу на Рівненщині (центральні райони області) як представник партії «Європейська солідарність». Пан Ундір набрав 10% голосів в окрузі і посів третє місце (виграв висуванець «Слуги народу» Роман Іванісов).

На час парламентської кампанії Віталій Ундір був у відпустці, згодом ще деякий час – на лікарняному.

Відповідно до декларації пана Ундіра, з дружиною він виховує двох доньок.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також