Перукарка на дому переконує, що випадково спалила волосся дівчині з Сарн (ВІДЕО)

6804 0

Ми у соцмережах:

Перукарка на дому переконує, що випадково спалила волосся дівчині з Сарн (ВІДЕО)

У Сарнах перукарка на дому нанесла 18-річній Анастасії Котик важкий опік голови третього ступеня.

Як повідомляє програма «По-людськи» на телеканалі «UA:Перший», під час процедури мелірування дівчина говорила перукарці Світлані, що їй пече. Однак та сказала, що так має бути.

За словами мами Оксани Котик, її донька боялася розповісти про те, що трапилося. Рідні дізналися про проблему лише після того, як у дівчини волосся почало вилазити разом зі шкірою.

Лiкар-комбустiолог опікового відділення Рівненської обласної лікарні Петро Соловей, який оглядав дівчину, був здивований побаченим. Адже опік настільки сильний, що дістався до кісток піднебіння черепа.

Очевидно, що під час мелірування дівчина, окрім хімічного, отримала й термічний опік. Це трапилося тоді, коли фарба потрапила безпосередньо на шкіру голову та нагріла фольгу.

Сама перукарка, яку звинувачують в обслуговуванні клієнтів на дому, спочатку просила у рідних дівчини не писати на неї заяву до поліції та погоджувалася оплатити лікування. Але згодом змінила свою думку і тепер не відповідає на телефонні дзвінки та заперечує те, що нелегально надає перукарські послуги. Вона говорить, що фарбує лише своїх знайомих. На рахунок Насті виправдовується, мовляв, це не її провина, бо дівчина лікувалася у дерматолога. Хоч рідні це заперечують.

Експерти на передачі припускають, що перукарку хтось із юристів проконсультував. Адже вона боїться відповідальності не тільки за важку травму шкіри голови, але й за незаконне заняття перукарськими послугами. За це передбачений штраф у розмірі від 17 до 43 тисяч гривень.

Тим часом, дівчина уже перенесла одну операцію. Більше того, їй повідомили, що є велика імовірність того, що вона залишиться лисою. Однак надія відновити своє красиве волосся у 18-річної Анастасії є.

Президент асоціації комбустіологів України Георгій Козинець запевняє, що волосся можна відновити за допомогою пластичних операцій. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також