Перукарня та медкабінети — що можна орендувати на онлайн-аукціонах у Рівненській області

1856 0

Ми у соцмережах:

Перукарня та медкабінети — що можна орендувати на онлайн-аукціонах у Рівненській області

Винайняти нерухомість у держави або громади можна лише через систему електронних аукціонів «Прозорро.Продажі». На сайті постійно оновлюються актуальні оголошення доступних об'єктів у різних регіонах України. Держава або органи місцевої влади пропонують різні варіанти: офіси, гаражі, класи в освітніх закладах, промислові об’єкти та інше. Наприклад, зараз на Рівненщині шукають орендарів для медкабінетів та перукарні.

У центрі Рівного можна орендувати нежитлові приміщення загальною площею 72 квадратні метри для будь-яких потреб. Наприклад, щоб відкрити спортзал, салон краси або для інших цілей. Об’єкт розташований на першому поверсі 14-поверхового багатоквартирного будинку на вулиці Небесної Сотні, 24. Стартова вартість на онлайн-аукціоні трохи більш як 9 тисяч гривень. Цінові пропозиції прийматимуть до 20 лютого, електронні торги в системі «Прозорро.Продажі» відбудуться 21 лютого.

 

Також у Рівному шукають орендаря для кабінетів в обласному спеціалізованому диспансері радіаційного захисту населення, що знаходиться на вулиці Вʼячеслава Чорновола, 79. Йдеться про приміщення на другому поверсі поліклінічного корпусу та на першому поверсі терапевтичного корпусу. Загальна площа — майже 60 квадратних метрів. Медкабінети можна орендувати тільки для того, щоб надавати послуги первинної медико-санітарної допомоги. Стартова вартість — 4,4 тисячі гривень. Охочі позмагатися за об’єкт можуть подавати свої цінові пропозиції до 22 лютого, онлайн-аукціон запланований на 23 лютого.
 

У Сарненському районі, в Немовицькій сільській громаді, виставили на аукціон з оренди перукарню. Це приміщення в будинку культури у с. Тинне на вулиці Українській, 1А. Площа об’єкта — понад 22 квадратні метри. Стартова вартість місячної оренди — майже 480 гривень. Цінові пропозиції прийматимуть до 22 лютого, а онлайн-аукціон в системі «Прозорро.Продажі» відбудеться 23 лютого.
 

 

У чому особливості системи «Прозорро.Продажі»?


Система електронних аукціонів «Прозорро.Продажі» доволі проста у користуванні. 

Завдяки спеціальним фільтрам ви можете підібрати індивідуальні параметри пошуку, наприклад, певний регіон. На сторінці кожного оголошення є перелік із 40 акредитованих онлайн-майданчиків. Зареєструвавшись на одному з них, ви зможете взяти участь в будь-якому онлайн-аукціоні. За потреби вам надасть консультацію персональний менеджер. Система забезпечує рівний доступ до участі в торгах кожного учасника. Перемагає той, хто запропонує найвищу ціну.
 
 
Якщо об’єкт належить громаді, отримані кошти надходять до місцевого  бюджету. Від початку повномасштабної війни у Рівненській області провели близько 500 успішних аукціонів з оренди комунального майна і це принесло громадам загальний дохід у понад 1,5 мільйона гривень на рік.

За оновленнями на ринку можна стежити у системі «Прозорро.Продажі» та на сайті Фонду держмайна України. Також актуальна інформація доступна на телеграм-каналі ФДМУ та на сторінці Прозорро.Продажі у Facebook.
 
*Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди авторів, висловлені у цих публікаціях не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також