Пес допомагає прибирати вулиці Рівного (ВІДЕО)

976 0

Ми у соцмережах:

Пес допомагає прибирати вулиці Рівного (ВІДЕО)

У працівників ДСНС України є відомий на всю країну - пес "Патрон" а у рівненських комунальників своя знаменитість - собака "Найдьониш". Вулицю Грушевського у Рівному для працівниці ШЕУ допомагає прибирати її чотирилапий улюбленець. Жінка знайшла його сім років тому, з того часу, вони і працюють разом.

Валентина - працівниця ШЕУ, щодня опікується чистотою на вулиці Грушевського. Робочий день розпочинається у жінки о шостій ранку кожного дня та триває до 13:00. За цей час, Валентина повинна прибрати територію від 12-ї школи до рогу вулиць Грушевського та Кобзарської. Щодня із жінкою, на роботу виходить і вірний помічник комунальниці - пес "Найдьониш". Домашній улюбленець із Валентиною уже більше семи років, повідомляє телеканал ITV.

Якщо пес вирішив стати комунальником, той необхідно і спецодяг носити, навіть чотирилапому. Згодом у "Найдьониша" як годиться, з'явився і жилет з патріотичним написом.

- Бо він зі мною на роботі, нехай буде в жилеті. Перебігає, дивиться, щоб під машину не попасти, а на світлофорі тільки на зелене світло, - каже пані Ваентина.

Працівники ШЕУ, колеги Валентини, ініціативу жінки схвалюють, кажуть, що пес, уже як позаштатний працівник управління.

- Ну , не працівник, помічник, охоронець.  Бігає, бо він привчений, вона знайшла його, Найда звати і він звик до неї, - розповідає Олександр,  працівник ШЕУ

"Найдьониш" вже став місцевою знаменитістю та улюбленцем тутешніх мешканців.

- Добре реагують, фотографують, їсти дають, - каже Олександр,  працівник ШЕУ

- Гарно придумала, щоб собаку одягнути, щоб захистити, то ж друг людини. Дехто фотографується, прикол такий, - додає Микола,  місцевий мешканець

Для Валентини наступний день розпочнеться так само, як і сьогодні: вона знову вийде на комунальне чергування на вулицю Грушевського, де продовжить працювати над тим, аби наше місто залишалося чистим та доглянутим і надалі. Ну і звісно, разом із нею, буде її вірний помічник "Найдьониш". 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також