Pianoбой приїде до Львова з презентацією нового альбому

1109 0

Ми у соцмережах:

Pianoбой приїде до Львова з презентацією нового альбому

Нова концертна програма від нового Шурова - це абсолютно нові музиканти і нові пісні. Все це львівська публіка зможе побачити 15 березня у Львові. Цей вечір стане ні чим іншим як справжньою трансформацією сучасної української музики.

В рамках #світларваньтур колектив презентує публіці свій новий, чимось навіть особливий альбом. Приходьте -  і ви в цьому переконаєтеся. Вживу насолодитися талантом Pianoбой - непередавані відчуття, з якими можна зламати всі стереотипи і позбутися всіх існуючих рамок - відчути себе вільним.

 15 березня Львові Pianoboy як і завжди подарує своїм фанатам справжній енергетичний вибух за допомогою потужної музики. Багатьом все це вдалось оцінити, як молоді, так і старшим слухачам. Проект Pianoбой став справжньою сполучною ланкою між різними поколіннями. За словами самого Шурова на їх концертах присутня публіка різного віку - від студентів до їх батьків.

Творчість Pianoбой - це музика і пісні для тих людей, які мають свіже мисленням, мають відмінний музичний смак і вважають себе по-справжньому «продвинутими». Колектив підкорює публіку своїм неймовірним талантом - кожен з учасників граючи на музичному інструменті, так само співає і навіть танцює. Це дозволяє створювати на концертах атмосферу з особливим характером.

15 березня Львові Pianoboy здивує публіку і порадує свою pianofamily якісною музикою, відмінним настроєм і своїм композиторським талантом. Локація міста, де буде виступати колектив, перетворитися в справжню piano-планету. Публіка зможе оцінити нові концертні технології, поєднанні з аналоговою музичною душею, яка є у всіх композиціях.

Бажаючих придбати квитки на концерт Pianoбой у Львові дуже багато, адже це буде одне з найяскравіших подій сезону. Придбати квитки можна на сайті одного з кращих квиткових операторів країни TicketsBox. Зробити це можна за кілька хвилин. Користувачеві необхідно вибрати потрібну кількість квитків, оплатити в онлайн режимі замовлення і отримати за вказаною адресою електронний квиток.

Спеціальним гостем на концерті Pianoбой стане Zloi Botan. Початок весни обіцяє бути по-справжньому теплим для тих, хто любить сучасну, якісну і особливу музику. На виступі Pianoбой публіку чекає багато приємних сюрпризів.

@


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також