Під Авдіївкою майже повністю знищили полк мобілізованих росіян

809 0

Ми у соцмережах:

Під Авдіївкою майже повністю знищили полк мобілізованих росіян

Полк непідготовлених мобілізованих з Іркутської області, який відправили на штурм Авдіївського укріпрайону, практично знищений.

 Як повідомляє «Сибір.Реалії», йдеться про бійців  1439 полку першого та другого батальйонів.

Родичі мобілізованих розповіли, що з полку лише кілька людей поранено, інші загинули, але вважаються зниклими.

«Мій зателефонував — осколкове, у шпиталі. Каже, від полку нічого не залишилося. Відомо поки що лише про двох поранених, інші або загинули, або кинуті там у важкому становищі. Йому дадуть лише тиждень. Потім знову кинуть «на передок» — каже дружина мобілізованого Світлана (ім'я змінено).

У лютому мобілізовані з Іркутської області записали два відеозвернення до Володимира Путіна. Солдати повідомили, що їх передали у підпорядкування командуванню так званої «ДНР», яке посилає їх «на забій», а при відмові йти на штурм стріляє в них з автоматів.

27 лютого мобілізовані склали вже третє за рахунком звернення до Володимира Путіна зі скаргою на дії командування з так званої «ДНР». За словами солдатів, які перебувають під командуванням Слов’янської бригади так званої «ДНР», їх відправляють на штурм без розвідки, зв’язку та підтримки артилерії, а на скарги, що у мобілізованих «немає можливості виконати наказ», їх обіцяють переслідувати за дезертирство.

Відомо, що мобілізовані не мають військової підготовки — це вчорашні будівельники, водії, менеджери. Багато з них віком від 40 років з хронічними хворобами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також