Під час обшуків вилучили 30 тонн спирту та 3 тисячі пляшок горілки

2364 0

Ми у соцмережах:

Під час обшуків вилучили 30 тонн спирту та 3 тисячі пляшок горілки

Прокуратурою Рівненської області знешкоджено міжрегіональну схему незаконного обігу спирту, який на Рівненщину завозили зі Львівщини.

Під час досудового розслідування в кримінальному провадженні слідчими управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Рівненській області задокументовано злочинну діяльність, пов’язану з незаконним обігом та реалізацією спирту етилового.

Досудовим розслідуванням встановлено, що на територію Рівненської області з метою збуту, а також подальшого незаконного виготовлення алкогольної продукції, організовано постачання спирту етилового з території Львівської області.

WhatsApp Image 2020-02-06 at 16.26.49.jpeg

Шостого лютого прокурори та слідчі провели низку обшуків на складах та  в оселях  фігурантів кримінального провадження, а також у транспортних засобах, які використовувались для транспортування підакцизних товарів. Було виявлено та вилучено близько 30 тонн спирту етилового, 3 тисячі пляшок вже готової алкогольної продукції. Орієнтовна вартість вилученого на «тіньовому» ринку становить понад 6,4 мільйона гривень.  Вживаються заходи щодо накладення арешту, призначення відповідних судових експертиз, а також встановлення всіх осіб, причетних до злочинної діяльності, з метою притягнення їх до відповідальності, повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також