Під час обшуків вилучили тонни спирту

3622 0

Ми у соцмережах:

Під час обшуків вилучили тонни спирту

Прокуратура області та податківці повідомили, що разом ліквідували міжрегіональну схему постачання спиртосуміші на Рівненщину з Черкаської області.

Під час  досудового розслідування кримінального провадження за фактом незаконного придбання з метою збуту, зберігання, транспортування та збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів, було проведено санкціоновані обшуки за місцем зберігання незаконно виготовлених підакцизних товарів, які постачалися на територію Рівненської області.

У межах кримінального провадження проведено обшуки на території Черкаської області за місцем зберігання незаконно виготовленого спирту етилового. Було вилучено рідину з характерним запахом спирту загальним об’ємом 24,8 тони, орієнтовною вартістю 4 млн. 960 тис. грн., а також транспортні засоби .вартістю 1600,0 тис. грн.

У зазначеному кримінальному провадженні тривають необхідні слідчі та розшукові дії з метою встановлення усіх обставин вчинення кримінальних правопорушень, повідомляє пресслужба прокуратури Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також