Під час сутичок у Березному постраждав головний патрульний Рівненщини: 15 затриманих

6272 0

Ми у соцмережах:

фото: скріншот з відео НК

Гаряче було у Березному, де побували нардеп від «Слуги народу» Сергій Литвиненко та від ОПЗЖ Ілля Кива.

 Як видно із відео у соціальних мережах, біля офісу Народного депутата України збиралися націоналісти, проте на розмову з ними він так і не вийшов.

 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ілля Кива на Рівненщині: київські “тітушки” та кордони поліції Сьогодні, 23 червня, у громадській приймальні народного депутата Сергія Литвиненка в місті Березне Рівненської області спільну зустріч із виборцями проводить Ілля Кива. Попередньо стало відомо, що Ілля Кива відвідав Березне для відкриття місцевого офісу ОПЗЖ. Сьогодні він також покладав квіти до пам’ятника загиблим під час Другої Світової війни. Одіозного політика місцеві жителі зустріли протестною акцією. Біля приміщення, де знаходиться громадська приймальня нардепа Литвиненка, виставили поліцейський кордон. Інформація- Спецкор Відео - @rivne_1283 #rivne #рівне

Допис, поширений Rivne 1283 (@rivne_1283)

Більше того, у тих же соціальних мережах повідомляють, що в Березне були привезені молодики спортивної зовнішності. Таких, в народі називають, «тітушками».

На відео, розміщених у соціальнних мережах, також було чути постріли та вибухи. Зокрема, вибух прогримів, коли поліція супроводжувала кортеж народних депутатів Сергія Литвиненка та Іллі Киви.

Як нам стало відомо, під час сутичок постраждав начальник патрульної поліції Рівненщини Сергій Мерчук. У нього – забої та контузія.

Поліція повідомляє, що мітинг за участю орієнтовно 130 осіб відбувся сьогодні, 23 червня, близько 14 години на площі Незалежності районного центру.

Встановлено, що у Березному відбулося відкриття офісу громадської організації «Патріоти за життя» за участю одного народного депутата.

Крім того, у громадській приймальній на вулиці Київській здійснював прийом громадян ще один депутат Верховної ради. Під час заходів працівники поліції забезпечували охорону публічної безпеки та порядку.

 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Кива на Рівненщині: вибухи в Березному та по 400 грн для “тітушок” Сьогодні, 23 червня, до Березного завітав одіозний нардеп Ілля Кива. Мешканці зустріли його протестом та петардами. Поліція відтісняє протестуючих. Нагадаємо, Кива прибув до Березного у супроводі численної “охорони”, яку місцеві жителі ідентифікувал, як “тітушок”. Місце проведення зустрічі Киви та Литвиненка з виборцями оточено десятками поліцейських. На умовах конфіденційності Спецкору повідомляють, що іногороднім спортивним молодикам, що прибули з нардепами до Березного, нібито оплатили “приїзд для підтримання порядку”. Щоправда, названі суми відрізняються – від 400 до 1500 гривень. Серед прибулих “охоронців” більшість кияни, переважно спортсмени, дехто навіть брав участь в АТО. Джерела Спецкора повідомляють, що доїзд т.зв. “охорони” був організованим. Інформація - https://speckor-info.net Відео - @romash.20

Допис, поширений Rivne 1283 (@rivne_1283)


Близько 16-ї години під час його від’їзду учасники акції почали наздоганяти депутата. В цей час прихильники нардепа стали на його захист. Між опонентами виникла сутичка, під час якої невстановлена особа кинула у натовп піротехнічний виріб. Коли начальник управління патрульної поліції Рівненщини намагався відбити його ногою, щоб не постраждали інші громадяни, піротехнічний виріб вибухнув. У результаті цього головний патрульний поліцейський Сергій Мерчук отримав тілесні ушкодження. Нині він направлений до лікарні Рівного.


Крім того, аби припинити неправомірні дії учасників конфлікту, працівники поліції застосовували спецпристрій. В результаті кількох попереджувальних пострілів ніхто не постраждав.

Працівники поліції затримали 15 найбільш агресивних учасників та вилучили п’ять транспортних засобів. Їх доставили до місцевого відділення поліції для встановлення анкетних даних та надання пояснень.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також