Під час війни багатії з Рівненщини відгуляли гучне весілля на Волині

13633 0

Ми у соцмережах:

Під час війни багатії з Рівненщини відгуляли гучне весілля на Волині

Біля міста Луцька Волинської області заможна родина попри війну відгуляла гучне весілля. Одружувався Андрій Голуб, син одного із засновників фірми з виготовлення ковбас «Ідна» - Володимира Голуба з села Острожець, що у Дубенському районі Рівненщини.

В Острожці це ТзОВ має сільськогосподарські угіддя, кілька тваринницьких ферм, ковбасний цех і консервний завод з виготовлення м’ясних консерв і згущеного молока.

Святкування відбулися у той час, як їхні земляки хвилюються та моляться за своїх рідних на фронті, повідомляє РБК Україна.

Наречена та наречений і з їхніми гостями та звичайні українці живуть у паралельних реальностях, де нема війни. 

На відео наречена Ліна знімає стрес шампанським та хвилюється, аби свято не зіпсував дощ.

А наречений будує плани на майбутнє - як він кататиметься на кабріолеті. Це відбувається в той момент, коли тисячі українців втратили свої домівки.

У коментарях під сюжетом ТРК Аверс , який оприлюднив уривки з весілля, користувачі пишуть, що чоловікам, які є на відео, потрібно вручити повістки.

А війни і мобілізації в Україні для мажорів немає. Тут влада і президент, прокуратура, чомусь глухі і сліпі. То, що це таке, не злочини військові? Виходить винищення простих українців тільки;

Луцький військомат всіх чоловіків, які є на відео призвати в армію і на передову;

Багатії гуляють. Їм наплювати на простих людей. Військові зупиняють машини по дорозі в село, вручають повістки. А коли вже до мажорів черга дійде;

Не можна під час війни влаштовувати святкування і реготати поки матері плачуть над могилами своїх синів;

За таких людей взагалі не хочеться навіть говорити. Вони не достойні й не мають ні совісті, ні співчуття, ні доброти в серці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також