Під час війни рівень злочинності на Рівненщині знизився

667 0

Ми у соцмережах:

Під час війни рівень злочинності на Рівненщині знизився

Правоохоронці фіксують зниження на третину кількість злочинів з початку року. Разом з тим, збільшився рівень кримінальних проваджень (понад 150) за фактами порушення законів і звичаїв війни та проти основ національної безпеки.

Подякував силовим структурам за злагоджену роботу. З початком повномасштабної війни ми стали як один «кулак» та пройшли цих 90 днів достойно. Прийняли не одне важливе рішення для Рівненщини на Раді оборони області. І разом рухаємось далі - до перемоги. Запропонував створити робочу групу по гуманітарній допомозі, аби не було зловживань, - повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль, який взяв участь у координаційній наради керівників правоохоронних органів, що відбулася в обласній прокуратурі. На ній обговорили стан запобігання та боротьби зі злочинністю в умовах воєнного стану.

Пресслужба Рівненської ОВА інформує, що з початку року на Рівненщині зменшилася реєстрація кримінальних правопорушень: 2022 рік – 2396 (2021 рік – 3490). Удвічі менше скоєно злочинів у порівнянні із аналогічним періодом торік у громадських місцях: 2022 – 133 (2021 – 266). Загалом від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну у поліції області зареєстровано 1301 кримінальне провадження.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також