Під Києвом усю ніч йшли артилерійські бої, ЗСУ знищили багато ворожої техніки

4469 0

Ми у соцмережах:

Під Києвом усю ніч йшли артилерійські бої, ЗСУ знищили багато ворожої техніки

Упродовж ночі українська армія вела наступальні дії, внаслідок яких знищено “достатньо багато” військової техніки російських загарбників та особового складу.

Про це сказав радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко в ефірі єдиного телемарафону.

- Цілу ніч були артилерійські бої, цілу ніч українська армія вела наступальні дії, цілу ніч той, хто живе в Києві, на західній частині особливо і в наближених населених пунктах, вони не могли цього не чути просто. Станом на зараз із того, що можу я говорити, в цілому все іде нормально, в цілому. Я буду дуже акуратно говорити, ми знищили достатньо багато військової техніки, достатньо багато живої сили. Більш точні дані оприлюднить трішки пізніше Генеральний штаб, але станом на зараз в цілому операція іде нормально, - розповів Денисенко.

Він також поінформував, що сьогодні близько шостої ранку російські окупанти знову обстрілювали місто Київ.

- ППО спрацювало, була збита як мінімум одна ракета, - сказав радник міністра МВС.
 

За його словами, внаслідок обстрілів стався обвал верхніх поверхів двох житлових будинків, де наразі працюють пожежники та рятувальники.

- Про жертви будемо говорити трішки пізніше, - уточнив Денисенко.
 

Зранку 16 березня внаслідок ворожого обстрілу і потрапляння уламків снаряду стався обвал у 12-поверховому житловому будинку в Шевченківському районі столиці, за попередніми даними, двоє людей постраждали. Також частково пошкоджено сусідній 9-поверховий будинок. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також