Під колеса автобуса потрапив велосипедист

1863 0

Ми у соцмережах:

Під колеса автобуса потрапив велосипедист

Автопригода з потерпілим сталася учора, 14 вересня, близько 20-ї години на вулиці Центральній селища Оржів у Рівненському районі.

Поліцейські встановили, що 38-річний місцевий житель, виїжджаючи велосипедом із другорядної дороги на головну, допустив зіткнення із автобусом «ПАЗ» під керуванням 44-річного жителя Львівської області. Автобус належить приватному підприємству та здійснює перевезення своїх працівників. На момент зіткнення пасажирів у транспортному засобі не було.
Внаслідок ДТП травмувався велосипедист, якого каретою «швидкої» доставили до лікарні. Попередньо медики у нього діагностували політравму, забійні рани голови, тулуба, рвані рани ноги та госпіталізували у реанімаційне відділення районної лікарні.
Водій автобуса відповідно до медичного освідування був тверезим. У велосипедиста, який зі слів свідків був напідпитку, відібрали зразки крові на предмет визначення сп’яніння. 
За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також