Під музику в чужій машині шукав, що вкрасти

1346 0

Ми у соцмережах:

Під музику в чужій машині шукав, що вкрасти

Близько третьої ночі сьогодні, 10 квітня, 23-річний рівнянин виглянув у вікно та помітив, що хтось нишпориться у його автівці. Патрульні поліцейські прибули на виклик і допомогли затримати молодика, який виявився причетним до крадіжок.

До свого «Renault 19», припаркованого у будинку багатоповерхівки на вулиці Соборній у Рівному, чоловік кинувся одразу та повідомив одночасно поліцію. У салоні застав «пасажира», який в авто ретельно все оглядав, увімкнувши музику.  Коли зловмисник побачив, що його викрили, кинувся втікати. В цей же час прибув екіпаж патрульних, які допомогли власнику затримати крадія.

З’ясувалося, що 20-річний житель села Жорнів Дубенського району проник в легковик шляхом підбору ключа до багажника. У пошуках наживи він «проінспектував» увесь салон. Проте цього разу не встиг нічого вкрасти. Уже згодом оперативникам зізнався, що в ніч на дев’яте квітня він обікрав дві автівки на вулиці Соборній у Рівному: акумулятор та набір ключів — із «ВАЗу», ящик горілки, 2000 гривень та банківські картки — із «Volkswagen Caddy».

Працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції також встановили, що 20-річний чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, за що більше двох років відбував покарання у місцях позбавлення волі. Звільнившись у грудні торік із колонії, так і не зумів залишити злочинне ремесло.

За фактом замаху на крадіжку слідчі проводять досудове розслідування. Поліцейські перевіряють також жителя Дубенського району на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також