Під Рівним йде «обкатка танками»

2252 0

Ми у соцмережах:

Під Рівним йде «обкатка танками»

На Рівненському полігоні тривають масштабні збори оперативного резерву першої черги, щоб підвищити боєздатність українського війська.

Одним з важливих елементів, що формують психологічну стійкість резервістів,  залишається «обкатка танками» та умовне знищення бронемашини навчальною гранатою. Більшість резервістів випробували це на собі вперше.

Досвідчені інструктори проводять заняття з тактичної, інженерної, військово-медичної підготовки, військової топографії та організації зв’язку. Для відпрацювання навичок з вогневої підготовки використовується інтерактивний лазерний тир.

Резервістів  ознайомлюють з факторами негативного впливу на психіку під час ведення бойових дій. Під час практичного подолання резервістами психологічної смуги перешкод інструктори вчать своїх підопічних основним способам нейтралізації цих негативних психологічних факторів. Для максимального наближення до бойових умов створюються звукові ефекти, що імітують розриви мін та артилерійських снарядів.

Попереду на військовозобов’язаних чекає фаховий військовий вишкіл, а після – бойове злагодження, де вони діятимуть у складі військових формувань. Збори закінчаться бригадними навчаннями, де керівний склад Збройних Сил України спостерігатиме і даватиме оцінку діям підрозділів.

Олексій Мосейченок з АрміяInform повідомляє, що на період проведення навчальних зборів за кожним резервістом зберігається його місце роботи та заробітна плата. Окрім цього, надається медичне та соціальне страхування, забезпечення формою одягу, харчуванням і необхідним спорядженням

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також