Під цілодобовим домашнім арештом перебуватиме підозрюваний, який вилами вдарив поліцейського

504 0

Ми у соцмережах:

Під цілодобовим домашнім арештом перебуватиме підозрюваний, який вилами вдарив поліцейського

Судове засідання щодо обрання запобіжного заходу 49-річному жителю села Маринин відбулося у Березнівському районному суді.

Нагадаємо, 14 червня, під час з’ясування обставин щодо вчинення правопорушення 49-річний чоловік почав конфліктувати із працівниками СРПП, а потім завдав удар вилами у ногу одному з них.

Зловмисник з місця події втік. Через кілька годин правоохоронці встановили його місцезнаходження. Відповідно до освідування він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Жителя села Маринин затримали. Йому повідомили про підозру в умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків.

Слідчі підготували клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу - тримання під вартою. Однак, суд задовольнив його частково та обрав запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт з електронним засобом контролю.

Чоловік жодних показів не надає та не співпрацює зі слідством.

Травмований працівник поліції наразі перебуває на стаціонарному лікуванні.

Санкція статті передбачає обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також