Під Здолбуновим в ДТП постраждали співачка Федишин з чоловіком: всі деталі

30676 0

Ми у соцмережах:

Під Здолбуновим в ДТП постраждали співачка Федишин з чоловіком: всі деталі

Ірина Федишин поверталася з гастролей у Шепетівці разом з чоловіком. Неподалік міста Здолбунів в їхнє авто Mersedes Sprinter врізався мікроавтобус тієї ж марки. Подружжя постраждало.

Про це розповіла сама Ірина Федишин та її чоловік на своїх сторінках в соцмережах.

«Друзі, зі мною та моєю командою трапилася прикра пригода. Вчора, повертаючися з концерту, о 00:45 ночі, ми потрапили в аварію. Це дуже страшно... Ми готувалися здійснювати маневр, включивши заздалегідь лівий поворот. У цей же час, інший пасажирський бус, перетнувши суцільну смугу, на швидкості «влетів» у наше авто.
Удар був чималої сили. Через біль у м’язах, викликали швидку та провели ніч у лікарні. На щастя, все обійшлося травмами середньої важкості і шоком. Слава Богу, всі живі і здорові
»
, - йдеться в публікації співачки.

У відділі комунікації поліції області РВ розповіли, що авто Федишин збиралося заїхати на заправку WOK, коли в них врізався бус. Медики оглянули всіх учасників автопригоди, констатувавши легкі тілесні ушкодження. Проте від госпіталізації вони відмовилися. Вже пізніше чоловік Ірини Віталій змушений був звертатися по допомогу у Львові. В нього констатували струс мозку, в Ірини – забій ноги.

Щодо винуватця автопригоди – водія бусу, який врізався в автомобіль Федишин, то на нього склали адмінпротокол за статтею 124 Адмінкодексу «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна».

Ірина Федишин на разі гастролює з туром "Україна колядує". У Рівному співачка виступатиме 14 січня в облмуздрамтеатрі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також