Підбираємо новий офіс: як вигідно зняти приміщення в БЦ «IQ Business Center»

673 0

Ми у соцмережах:

Підбираємо новий офіс: як вигідно зняти приміщення в БЦ «IQ Business Center»

Головні переваги оренди офісу в БЦ «IQ Business Center»

Поки столичний офісний ринок переживав кризу через пандемію, в бізнес-центрах змінилися орендні ставки. Якщо хочете переїхати в престижний офіс в центрі Києві, то зверніть увагу на елітний БЦ «IQ Business Center», який розташувався в Печерському районі столиці. За словами експертів, саме зараз можна зняти нове приміщення в хорошому місці і укласти вигідну угоду.

Головні переваги оренди офісу в БЦ «IQ Business Center»

Оренда офісу в БЦ «IQ Business Center» користується попитом у підприємців через відмінний розташування. Він знаходиться на вулиці Болсуновських, 13-15 зі зручною транспортною розв'язкою. У пішої доступності знаходяться станції метро «Дружби народів», також поруч є зупинки громадського транспорту. Через вигідного розташування будівлі, можна швидко дістатися в різні точки міста, зокрема, на лівий берег. Це заощадить час ваших співробітників, клієнтів і бізнес-партнерів. Крім того, великий плюс цього бізнес- центру - наявність хорошої інфраструктури.

Поруч є супермаркети, магазини, салони краси, аптеки, ТРЦ і кафе. У самій будівлі дуже розвинена інфраструктура. Є конференц-комплекс, ресторан з терасою, лоббі-бар, їдальня для персоналу, фітнес- центр, хімчистка, салон краси, туристична фірма, банківські та нотаріальні відділення. З вікон БЦ відкривається гарний панорамний вид на місто.

Вибираємо приміщення в «IQ Business Center»

Бізнес-центр «IQ Business Center» в Києві - сучасна будівля з ділової інфраструктурою. Цей бізнес - центр відноситься до А класу офісов- найдорожчому і престижному. Оренда офісів в БЦ «IQ Business Center» стартує від 32 доларів за квадратний метр на місяць. Також потрібно враховувати додаткові експлуатаційні платежі, які складуть 8 доларів на місяць. Якщо вбити в пошуковику Бізнес- центр IQ - офісні приміщення в оренду, то можна побачити, що в БЦ є лофт- офіси і приміщення різної площі. Зняти приміщення можна від 100 квадратних метрів.

Основні характеристики

Перед тим як орендувати офіс, потрібно обов'язково ознайомитися з його технічними характеристиками. У БЦ «IQ Business Center» вони найсучасніші. Зокрема,:

♦ трирівневий підземний паркінг;

♦ вертолітний майданчик;

♦ цілодобова охорона;

♦ оптоволоконні лінії зв'язку;

♦ відеоспостереження;

♦ система автономного теплопостачання;

♦ 12 швидкісних ліфтів;

♦ система кондиціонування з підігрівом і охолодженням;

♦ передбачені джерела безперебійного живлення.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також