Підчепити мільйонера

4241 0

Ми у соцмережах:

Підчепити мільйонера

Пошук заможного чоловіка або просто «спонсора» — саме те основне завдання, з яким чимало жінок їдуть у столичні міста. У регіонах, з яких «золоті юнаки» втікають у міру дорослішання, у таких мисливиць вибір невеликий — дідусі-мільйонери та один-два місцевих «принци», які віддають перевагу дівчатам-моделям до 20 років. Інша справа Київ! Одна знайома московська телеведуча у відповідь на мої голосіння про те, що в Москві заможних чоловіків набагато більше, парирувала: «Так вони ж усі до вас втікають!». Вона точно знає — у неї коло спілкування широке і життєвий досвід великий, що включає кілька років навчання в Нью-Йорку. Між іншим, там вона свою долю так і не зустріла. Доля живе на батьківщині. У нашому випадку — в Києві. Отже — місця, де можна знайти багатого коханця або нареченого.

Верховна Рада

«Дами з депутатами,
майже, як з татами,
плавно направляються
у віповський зал»
Група «Скрябін», «Гламур» Політики, як відомо, люди не тільки продажні, але і розпусні. Звичайно ж, не всі. Але багато хто з них давно вже зрозумів, що за гроші купити можна не тільки владу, але і людей, тобто жінок. Парламент — це мрія дівчини. Щоб роздобути одного, а то й кількох небідних «слуг народу», вам варто влаштуватися працювати або помічником депутата, або журналістом. Напружуватися не доведеться — депутати не соромляться самі підійти і познайомитися, запросити в ресторан, а там і в готель. Єва — молода мати, але до народження дитини встигла попрацювати парламентським кореспондентом. Каже, що більше половини помічниць депутатів володіють, як правило, яскраво вираженою модельною зовнішністю або, принаймні, «великими грудьми, довгим світлим волоссям і чималеньким розрізом на спідниці». При прийомі на цю роботу проводиться кастинг на зразок модельного. Єва згадує, як підійшла до одного депутата-мільйонера за коментарем. Розговорилися, і виявилося, що родом обоє з того самого села. «Він зрадів і каже: «У тебе такі великі і добрі очі. Як тобі тут живеться в Києві? Якщо буде потрібна допомога, гроші — звертайся, телефонуй у будь-який час доби, ми зустрінемося й обговоримо твою проблему». А одного разу в Раді було нічне засідання. Єва розмовляла в коридорі ще з одним народним обранцем. Він люб’язно погодився провести її до виходу і дорогою запропонував, щоб його водій відвіз її додому. Пройшлися трохи вулицею, і раптом він каже: «Підемо до мене в номер кави поп’ємо?». І відразу додає: «А що ти подумала ? Що я?.. Так у мене дочка такого віку, як ти!». Панянка відмовилася, але тут він зателефонував своєму другу, що залишився в Раді: «Ти де? Ми тут з Євою йдемо до мене каву пити, приходь». А водій, відвізши її додому, буденно запитав: «Так мені тепер за вами щоранку заїжджати?..» У Кабміні теж можна зустріти свою долю. Там же, на перший погляд, одні тільки чоловіки працюють. Бували випадки, коли дехто з міністрів під час спілкування з пресою брав цю саму пресу під ручку, відводив убік і робив компліменти. Що було далі — історія замовчує. Щоправда, заради справедливості відзначимо — при цьому на представниці другої найдавнішої професії обов’язково був присутній привабливий атрибут: коротка спідниця або декольте.

Клуби, ресторани, тусовки

«Родственные связи его на ноги поставят.
Уже готово кресло, в которое он сядет.
В будущее глядя через банковскую карту,
Мальчик подрастет и станет новым олигархом»
R-n-b співачка Елка, «Мальчик-красавчик» Про синів Ахметова і Ющенка відразу забудьте — вони вам не світять. І якщо ви не хочете провести своє майбутнє в регулярних відвідуваннях нарколога або психіатра, то не зв’язуйтеся з мажорами. А якщо вірите, що серед них є нормальні, так це тому, що ви їх мало у своєму житті зустрічали. Подивіться в інший бік: у місті повно хлопців, що працюють з молодих років і вже навчилися заробляти гроші. Щоправда, ввесь свій час подібні «наречені» проводять не в ресторанах і не в гостях у друзів, з якими можна понюхати різні порошки, а на роботі. Щоправда, іноді страждають від алкоголізму. Але все-таки кожен з них цікавиться чимось: тусовки в нічних клубах («Арена», «Декаданс», «Велюр» і т. п.), світські заходи в галереях, заміських ресторанах і комплексах відпочинку, перегони на автомобілях... Киянка Лєна промишляє в столичних клубах уже сім років. За цей час у неї були сотні скороминущих романів «на ніч» і всього два — серйозних. Майже щовечора вона «чергує» у нічних клубах. Замовляє дорогий коктейль і вичікує. Намагається танцювати в центрі залу, на очах, іноді дарує напій джентльмену, що сподобався. Причому досвід уже дозволяє серцеїдці безпомилково визначити стан чоловічого гаманця. — Одного разу я буквально наштовхнулася на бізнесмена у вигляді... бомжа. Коли вранці виходила з клубу, мало не впала. Під ґанком лежав хлопець років 25, у рваній сорочці, заляпаних джинсах. Але в нього була дуже дорога стрижка, з тієї серії, що не зіпсує ані вітер, ані дощ. Я вирішила перевірити, відвезла цього бідолаху в готель. І що ви думаєте — там уже металися його батько, мати. Мене в метушні не помітили, але візитку хлопчика я прихопила. Інтуїція не підвела — ми «співпрацювали» півроку. Андрій виявився щедрим і навіть мені трошки подобався. Але він постійно сидів на наркотиках і пив. Навіть за гроші мені було огидно... Лєна не виглядає повією. Зграбна, майже прозора фігурка, довге плаття. Суцільні блакитні очі й чарівність. Ніякого вульгарного макіяжу або гучного сміху. Лєна бере іншим — інтелектом. Недарма все-таки її мама завідує музейним фондом, та й школу дівчина закінчила з медаллю. — Як не банально це звучить, я хочу простого жіночого щастя, — зізнається вона. — Щоб був ласкавий чоловік, двоє синів... Залишилося тільки знайти постійного спонсора-чоловіка. Не люблю, коли мені дарують прикраси: продавати їх совість не дозволяє, так і лежать непотрібним мотлохом. Краще, якщо як винагороду хлопець веде мене в ресторан, купує путівки, вбрання, дорогу їжу. Нещодавно я була в Греції, а для мами і сестри випросила путівки в Болгарію. Шкода тільки, що серед товстосумів поки не зустрівся жоден нормальний мужик...

Ваша робота

«Если даже вам
немного за тридцать,
есть надежда
выйти замуж за принца»
Вєрка Сердючка, «Я не поняла» Професія — важлива підмога у пошуках чоловіка. Чим більше у вас контактів — тим краще. Про співпрацю з політикою ми вже говорили, але є ще стюардеси (чого тільки варта історія з екс-дружиною Абрамовича), секретарі, продавці, перукарі... Про моделей згадувати не будемо — тема заїжджена. Познайомитися можна де завгодно, було б бажання і деякий талант до цієї справи. Женя — з незабезпеченої родини, тому з дитинства вона навчилася виживати за рахунок чоловіків. Наприклад, працюючи в магазині одягу, вона зустрічала тих, хто їй потім цей самий одяг і купував. Працюючи секретарем, примудрялася ходити в ресторани з клієнтами фірми. А одного разу вона влаштувалася в компанію, що продавала стоматологічне обладнання, і обзавелася величезною кількістю знайомих серед стоматологів-чоловіків. З кількома зустрілася, а вони від великого кохання відремонтували їй безкоштовно всі зуби. Їй часто доводилося по роботі їздити на стоматологічні виставки в столицю, там-то вона і зустріла ЙОГО: майже молодого, неодруженого, з машиною БМВ і квартирою в центрі Києва. Щоправда, трохи божевільного. Адже хіба може бути нормальним чоловік, який проводить ввесь вільний час, навіть ночі, за випилюванням зубних коронок і вінірів? Але кохання виявилося сильнішим від роботи, і пара одружилася. Тепер Женя навчається в медінституті на стоматолога, і чоловік випилює свої витвори з її допомогою.

Товариство моделі й просто розпусної подружки

«Стареем, но признаться
не хотим,
Что печень ноет,
да и сердце тоже.
А женщины,
с которыми мы спим,
Из года в год
моложе и моложе»
Поет і бізнесмен Олександр Меламуд, збірник «Не соблюдая правил строгих...» Вони дуже можуть допомогти, тому що в них зв’язки. Якщо захочуть, познайомлять з ким треба. Особисте життя в багатьох з них не завжди щасливе, але бурхливе точно. Проте у них варто повчитися, як поводитися з чоловіками. Ось історія: в Інни є подруга Катя, з якою вона навчалася в університеті. Катя — модель, хоча зростом і не вийшла. Але модельне агентство було тільки прикриттям: насправді дівчат возили за кордон до нудьгуючих арабів. За ніч панянка одержувала від $600. На батьківщині Катя підробляла ще й продавцем у ювелірному відділі магазину. Там вона і зустріла Федю, тренера з бойових мистецтв і одночасно працівника одного дуже багатого бізнесмена. Федя був одружений тричі й регулярно приводив нових подружок своєму начальникові. Черговою «жертвою» стала Інночка. Причому Катя сама порадила Феді її кандидатуру. Федін господар — чоловік років 50 — був скоріше схожий на тата дівчини. Коли четвірка прийшла в сауну, Інна зрозуміла, що до чого... Але побоялася піти відразу — турбувалася, дурненька, про свою подружку, ще не розуміючи, що для Каті такі пригоди — робота. Добре, що Інні вдалося вчасно вирватися із сауни. Щоправда, Катя все одно заробила грошей — тому що літньому ловеласові новенька дівчина дуже сподобалася. Він навіть сказав на прощання Інні: «Я міг би тільки мріяти з вами...». Як не дивно, мрія здійснилася: через півроку Інна зненацька зателефонувала йому. Нудьга, потреба в грошах, весна — хто знає... Зустрічалися вони два роки. Васильович остаточно і безповоротно закохався в Інну, навіть подарував їй авто. А вона... вийшла заміж за іншого. Але досі називає Васильовича «найкращим чоловіком у своєму житті». От така історія. Не повчальна, але цілком життєва.

«Московські дівчата — жадібні, київські — гарні» Ми поспілкувалися з Петром Лістерманом — тим самим, хто став прототипом головного героя в комедійній мелодрамі Андрія Кончаловського «Глянець», що вийшов у серпні 2007 року. Знайшовся він у Мілані, де саме проходив Milan fashion week. Народився, як він сам розповідає, у Києві, жив у Мордовській АРСР, а в 1983 році виїхав у Францію, одружившись з француженкою. Петро Лістерман видає заміж красивих дівчат за олігархів і політиків. Організовує вигідні шлюби із забезпеченими людьми. Хтось іменує його «модельним продюсером», але є й такі, хто воліє називати його сервіс сутенерським. — Ви взагалі в Києві буваєте? — Буваю, звичайно. — А часто? — Раз у два... раз у три місяці буваю. — Може, місця знаєте, де в нас знайти багатого коханця або нареченого? — У Києві? Є тільки один шлях — через мене. Кохання ж немає. Люди всі нещасливі, ходять всі, його шукають, знайти не можуть. Потрібно тільки занести гроші Петі-очкарику. — А українські дівчата, київські — вони взагалі котируються? — О... Дуже котируються, найкращі у світі. Я їм ввесь час привожу одяг Dolche Gabbana, Gucci. Дуже гарні дівчата. — Кращі, ніж московські? — Звичайно, кращі. Московські жадібні, злі, а українські добрі, веселі, гарні. Наївніші набагато, ніж московські. — Якою повинна бути дівчина, щоб сподобатися олігарху? — Красива, чарівна тургенєвська дівчина. Свіжа, ніжна дівчина, чисте обличчя, блискучі очі. І при першому знайомстві з бізнесменом дівчині краще вдягатися скромно.

«Нас познайомила родичка» Юрій Павленко, житомирський губернатор: — Коли я познайомився зі своєю майбутньою дружиною, я був уже не студентом, а лідером молодіжної партії. Мені було 24 роки, а їй 20 років. Ця історія вже переказувалася багато разів. Познайомила нас моя двоюрідна сестра Марія Бурмака. Юля тільки повернулася зі США, де вона навчалася в університеті. У неї не було нікого знайомого у цей момент, тому Марія вирішила її залучити до діяльності молодіжної партії. Вперше зустрілися в серпні 1999 року, вдруге у лютому 2000 року, а одружилися 18 листопада 2000 року. Живемо разом вже сім років, двоє дітей. «Гарного нареченого можна зустріти там, де зовсім не очікуєш» Валід Арфуш, видавець: — Гарні наречені просто так по Хрещатику або Майдану не гуляють. Вони найчастіше гуляють у ресторанах. Щоправда, іноді вони зустрічаються там, де їх зовсім не чекаєш. Мою першу дружину я побачив по телевізору, ресторанів тоді ще не було. Дівчина грала в баскетбол. У мене були друзі на телебаченні, з їхньою допомогою я дізнався її координати, пішов на наступну гру і там познайомився. З другою дружиною я познайомився в ресторані й тільки потім побачив її по телевізору. У той день вона була зі своїм хлопцем, а я зі своєю першою дружиною. Це було кохання з першого погляду.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також