"Піди проспись!" - депутат Сергій Литвиненко назвав "маячнею хворобливої уяви" звинувачення Ігоря Луценка

3108 0

Ми у соцмережах:

Народний депутат України Сергій Литвиненко з Рівненщини ("Слуга народу"), котрий одного дня прокинувся знаменитим через ситуацію з неперсональним голосуванням, прокоментував закиди на його адресу щодо несподіваних заяв екс-депутата Ігоря Луценка про те, що Литвиненко буцім то може бути причетним до його викрадення.

Литвиненко – єдиний нардеп, який після кнопкодавства не лише публічно вибачився, а відкрито вийшов до преси і відповів на всі питання журналістів, повідмоляють Українські новини.

Щодо заяв колишнього політика Ігоря Луценко, Сергій Литвиненко сказав, що навіть не знає про кого йдеться та як цей екс-депутат виглядає. Він назвав такі припущення Луценка "маячнею хворобливої уяви", - повідомляє його пресслужба.

"Мені колеги показали на якомусь із сайтів цей спіч. Я спочатку подумав, що про якогось мого тезку йдеться. Я, м’яко кажучи, здивований таким припущенням колишнього депутата. Як взагалі можна "припускати" без жодних фактів чи доказів, що хтось скоїв злочин і заявляти про це у публічному просторі? Адже цей чоловік говорить про такі тяжкі злочини, як викрадення і вбивство! Крім того, мене дивують ЗМІ, котрі підхопили таку нісенітницю. Наче ж інформаційного голоду зараз немає. Верховна Рада зараз є таким ньюсмейкером, яким ще ніколи не була, не кажучи про велику кількість інших цікавих, а головне – достовірних новин.

Мені важко сказати, чому саме відносно мене колишній політик це може "припускати". Хоча, я не стежив за його виступами, може він ще про когось "припускав" таке саме, не знаю.

Мотиви цього пана я можу пояснити лише тим, що він, знаходячись у забутті, хоче просто про себе нагадати, попіаритися на чужому імені. 

Зараз говорять про те, що багато екс-депутатів перебувають у стані затяжної депресії через втрату влади. Кажуть, навіть, що дехто з депресивних пішов у глибокий запій. Не знаю, чи це стосується згаданого Ігоря Луценка, але так і хочеться сказати йому: піди проспись.

Я, звичайно, не дозволю нікому зводити наклепи на мою адресу. Найближчими днями подам позов про захист честі, гідності і ділової репутації. Вимагатиму, щоб колишній політик публічно вибачився", - наводить слова депутата Литвиненка його пресслужба.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також