Підірвались на ворожій міні два фермери, які працювали у полі на Херсонщині

694 0

Ми у соцмережах:

Підірвались на ворожій міні два фермери, які працювали у полі на Херсонщині

У Бериславському районі за межами села Архангельське, у полі двоє чоловіків на тракторі наїхали на вибуховий пристрій.

Внаслідок вибуху транспортний засіб загорівся, 23-річний та 43-річний потерпілі отримали травматичні пошкодження кінцівок і стегна.

На місце події прибув черговий розрахунок 2-го державного пожежно-рятувального посту смт. Високопілля та ліквідували пожежу. Постраждалих, каретою швидкої допомоги, було доставлено в лікувальний заклад.

У поліції інформують, що у лісосмузі біля с.Іванівка Бериславського району 45-річний місцевий житель отримав поранення під час спилювання сухостою. Коли дерево впало на землю, стався вибух і чоловік отримав поранення. У нього діагностували мінно-вибухову травму, контузію та рани обличчя. Поліція встановлює вид вибухового пристрою.

А рятувальники закликають селян не нехтувати правилами безпеки.  Сапери ДСНС постійно проводять розмінування деокупованих територій. Разом з цим у полях, посадках, лісах, на узбіччях доріг залишається багато вибухонебезпечних предметів, отож застерігають не відвідувати місця, які ще не обстежували піротехнічні групи, а пересуватися лише твердими покриттями та основними дорогами.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також