Підлітки переламали пенсіонерці носа, вимагаючи віддати гроші

2045 2

Ми у соцмережах:

Підлітки переламали пенсіонерці носа, вимагаючи віддати гроші

Перелом носа та забої обличчя отримала під час розбійного нападу 83-річна жителька села Точевики, що в Острозькому районі. Двоє хлопців проникли до її оселі, побили та забрали у старенької мобільний телефон і гроші.

Поліція встановила, що 16-річний юнак та його 14-річний товариш, змовившись,  проникли до будинку пенсіонерки. Жінка відразу впізнала у хлопцях своїх сусідів, бо ті часто приходили допомагати їй по господарству.  Обоє почали бити жінку та вимагати гроші.

Відібравши у старенької 600 гривень, прихопили із собою ще й мобільний телефон Нокіа, аби вона не зателефонувала у поліцію. Побита пенсіонерка пішла просити допомоги до сусідів, які і викликали поліцію та повідомили родичів потерпілої.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що хлопців причетних, до злочину поліцейські виявили за місцем проживання. Старший із них перебував в стані алкогольного сп’яніння. Обидва навчаються у школі і раніше не потрапляли в поле зору правоохоронців.

Поліцейські готують матеріали для повідомлення неповнолітнім про підозру та обрання міри запобіжного заходу. За вчинений злочин, який відноситься до категорії особливо тяжких їм загрожує до дванадцяти років за ґратами.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також