Підлітки вирішили покататися: 16-річний водій загинув, інші - в реанімації 

11190 0

Ми у соцмережах:

Підлітки вирішили покататися: 16-річний водій загинув, інші - в реанімації 

За життя трьох підлітків зараз борються лікарі. Всі вони - учасники дорожньо-транспортної пригоди поблизу села Антонівка, в якій загинув їхній 16-річний товариш.. В поліції розповіли подробиці страшної нічної події.

 Повідомлення про автопригоду між селами Антонівка та Нетреба Вараського району до поліції надійшло вчора, 12 березня, о 21:30. 

Слідчо-оперативна група встановила, що 16-річний водій автомобіля «Audi А6», житель села Великі Цепцевичі, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням і виїхав за межі проїзної частини, де врізався у дерево. 

Унаслідок ДТП неповнолітній кермувальник загинув на місці. У потерпілих 14-річної дівчини та 16-річного хлопця діагностували політравму, а у 15-річної — відкриту черепно-мозкову травму, перелом ноги, травматичну ампутацію пальця руки. Усі троє — жителі Малих та Великих Цепцевичів, учні місцевих шкіл, перебувають у реанімації.  

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчі слідчого управління розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.  

Транспортний засіб належить родичеві загиблого неповнолітнього. Попередньо відомо, що підлітки вирішили покататися. У рамках кримінального провадження встановлюються усі обставини ДТП. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також