Підозрюваний у кількох злочинах намагався обікрасти магазин

3181 0

Ми у соцмережах:

Підозрюваний у кількох злочинах намагався обікрасти магазин

У редакцію зателефонував підприємець із Костополя і повідомив, що 12 вересня о третій годині ночі чоловік намагався пограбувати кафе-магазин у Костополі, власником якого він є.

За словами підприємця Анатолія Литвина, на місце злочину його викликали патрульні. Виявилося, що чоловік, скориставшись драбиною, намагався проникнути у приміщення кафе-магазину «Мандарин». Однак спочатку помилився і розбив вікно у підсобному приміщенні. А під час другої спроби його і затримали правоохоронці. Напевно спрацювала система захисту магазину. Поліцейські усе зафіксували на фото і відео.

Як повідомив власник кафе-магазину, він упізнав злочинця і запевняє, що це той самий чоловік який кілька днів тому пошкодив шини кількох автівок у Костополі.

Як повідомила речниця ГУНП у Рівненській області Марія Юстицька, подія дійсно мала місце. Злочинця затримали на гарячому і ним дійсно виявився 56-річний житель села Яполоть. За фактом вчинення хуліганських дій вирішується питання про притягнення його до відповідальності. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також