Підозрюваний у контрабанді прекурсорів в Україну з Польщі додому з суду не повернувся

1160 0

Ми у соцмережах:

Підозрюваний у контрабанді прекурсорів в Україну з Польщі додому з суду не повернувся

Чоловіка взяли під варту.

Рівненський апеляційний суд скасував ухвалу слідчого судді Рівненського міського суду про зміну підозрюваному у контрабандному переміщенні з Польщі в Україну безпрецедентної партії прекурсоровмісних пігулок в кількості 21 кг.
Слідчим відділом Управління СБУ в Рівненській області за процесуального керівництва прокуратури області та за оперативного супроводу ВБКОЗ УСБУ в області, здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою подружжя жителів Рівненської області у налагодженні постійно діючого каналу з переміщення прекурсоровмісних пігулок з Республіки Польща в Україну для подальшого виготовлення з них, в підпільних лабораторіях, психотропної речовини «амфетамін».
Підозрюваному, з урахуванням позиції слідчого та прокурора, слідчим суддею застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Однак, ухвалою слідчого судді Рівненського міського суду Рівненської області від 16 липня, за клопотанням сторони захисту, цкйзапобіжний захід змінено на цілодобовий домашній арешт.

Не погодившись з позицією суду, процесуальний прокурор вніс апеляційну скаргу, за результатами розгляду якої, сьогодні рішення суду першої інстанції про зміну запобіжного заходу скасовано та постановлено нове, згідно якого підозрюваного в залі суду взято під варту.
Досудове розслідування триває, встановлюються усі обставини вчинення злочину та особи, які ймовірно причетні до нього, повідомляє пресслужба прокуратури області.
Фото з затримання підозрюваного. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також