Підозрюваний в умисному вбивстві жителя Клевані — під вартою

866 0

Ми у соцмережах:

Підозрюваний в умисному вбивстві жителя Клевані — під вартою

Сьогодні Рівненський районний суд обрав запобіжний захід 53-річному підозрюваному у вчиненні умисного вбивства. За клопотанням слідчого раніше судимого уродженця села Переділи взяли під варту строком на 60 діб.

Нагадаємо, що від проникаючого ножового поранення із пошкодженням легені, масивною крововтратою та внутрішньо-грудною кровотечею 24 квітня помер 25-річний житель селища Клевань. У загиблого, який разом із знайомими-односельцями того дня розпивав алкогольні напої, виник конфлікт із 53-річним чоловіком. Останній завдав йому удар ножем у спину.

Поліцейські оперативно затримали зловмисника та за фактом уминого вбивства повідомили про підозру. Санкція інкримінованої йому статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Підозрюваний — раніше судимий за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків, заподіяння тілесних ушкоджень і неодноразово притягувався до відповідальності за порушення правил адміністративного нагляду та дрібне хуліганство.  Досудове розслідування триває, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також: Розпивав горілку в Клевані, а потім всадив ножа у спину знайомого


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також