Підозрювану у смертельній ДТП Марію Приходько з Дніпра взяли під варту в залі суду

2879 0

Ми у соцмережах:

Підозрювану у смертельній ДТП Марію Приходько з Дніпра взяли під варту в залі суду

Рівненський апеляційний суд скасував сьогодні ухвалу слідчого судді Рівненського міського суду від 24 лютого, якою слідчому відмовлено в задоволенні клопотання щодо застосування до підозрюваної у вчиненні смертельної ДТП , в результаті якої загинули три людини, запобіжного заходу - тримання під вартою.

Нагадаємо, 22 лютого поблизу села Грушвиця Рівненського району трапилося ДТП за участю двох легкових автомобілів «Porsche Cayenne» та «Daewoo sens». Водій та двоє пасажирів легковика «Daewoo sens» загинули, п’ятирічну дівчинку, яка перебувала у салоні, госпіталізували до лікарні. 

Того ж дня 34-річній Марії Приходько, жительці м.Дніпра, яка перебувала за кермом «Porsche Cayenne» та, перевищивши допустиму швидкість, виїхала на смугу зустрічного руху, внаслідок чого відбулося зіткнення з легковиком «Daewoo sens», оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб). Санкція цієї статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Ухвалу слідчого судді Рівненського міського суду  до Рівненського апеляційного суду оскаржила прокурор. Апелянт наполягала на необхідності змінити 34-річній Пприходько  запобіжний захід на більш суворий — тримання під вартою.

Прес-служба Рівненського апеляційного суду повомила РВ, що колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ, заслухавши доводи прокурора, думку слідчого, захисника та самої підозрюваної, апеляційну скаргу прокурора задовольнила частково. Скасувавши ухвалу місцевого суду, суд апеляційної інстанції постановив нову, якою змінив водійці запобіжний захід із домашнього арешту в нічний час - на тримання під вартою до 23 квітня. Підозрювану взяли під варту із зали суду.

 Читайте також Слідство просить суд взяти під варту водійку Porsche

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також