Підпал Покутного, свобода Свисталюка та зникнення авто на ЗСУ

867 0

Ми у соцмережах:

Підпал Покутного, свобода Свисталюка та зникнення авто на ЗСУ

У свіжому номері газети «Рівне вечірнє» читайте про велику пожежу, яку бачили в різних мікрорайонах Рівного. І чому рівнянин Геннадій Покутний підпалив власний будинок на вулиці Дорошенка.

 А ще про те, чому після резонансного затримання з сумками грошей колишнього депутата Рівненської облради Віталія Суховича не посадили за грати, скільки заплатив заступник голови Рівненської облради Сергій Свисталюк, щоб залишитися на посаді, чому мешканці вулиці Марусі Чурай нарікають на свою дорогу, як проходить збереження унікальних документів у архіві Рівненщини та чому в рівненській фракції «Голос» змінився керівник.

Ви також дізнаєтеся про те, для чого ремонтують підвал у рівненській школі, де сотні дітей займаються плаванням, де на Рівненщині є справжнє молоко, чому мешканці області масово відвідують місцеві ліси, як в області підривали російського «Шахеда» та як рівненський вчитель уже два роки шукає машину, яку вилучили на ЗСУ.

Свіжий номер газети «Рівне Вечірнє» можна придбати у магазинах міста.

Також ви можете замовити електронну версію видання.

Про своє бажання стати передплатником електронної версії «РВ» повідомте на e-mail: svetrv1@gmail.com, вказавши своє прізвище, обраний період перегляду (місяць, квартал, півріччя, рік), свою електронну адресу та номер телефону. Після оплати ви отримаєте на свій e-mail посилання на Google-Диск для перегляду файлів у форматі PDF за оплачений період.

Вартість передплати «Рівне Вечірнє»:

на місяць: 26 грн.

на три місяці: 78 грн.

на півроку: 156 грн.

на рік: 312 грн.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також