Підпаліть лавровий листок — його запах заспокоїть

1405 0

Ми у соцмережах:

Підпаліть лавровий листок — його запах заспокоїть

Лаврове листя можна використовувати не тільки в кулінарії, а й для очищення приміщень від неприємних запахів — для цього й підпалюють лаврове листя. Якщо таку процедуру робити часто, можна запобігти й деяким хворобам і поліпшити самопочуття. Доведено, що запах лаврового листя діє на організм заспокійливо.

Лаврове листя здатне запобігти нападам епілепсії, побороти стрес, втому і безсоння. Це пов’язано з тим, що в цій прянощі містяться цинеол і специфічні ефірні олії, які звільняють дихальні шляхи і сприяють розслабленню всього організму. Щоб відчути на собі розслаблюючий ефект вже через 10 хвилин, підпаліть кілька сухих лаврових листків над підходящою ємністю. Через деякий час ви відчуєте приємний запах, яким наповниться кімната. Дим від лаврового листя заспокоїть, розслабить м'язи тіла.

Використання лавра як добавки у страви або ж у вигляді відварів також має користь: покращує апетит і процес перетравлення їжі; сприяє зменшенню набряклості; знижує тиск і робить чистку судин; має загальнозміцнювальну дію, приводить в тонус всі системи організму; має сечогінні, протигрибкові і антибактеріальні властивості.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також