Підпалив двері безробітній у Рівному, в якої немає ворогів

1257 0

Ми у соцмережах:

Підпалив двері безробітній у Рівному, в якої немає ворогів

Близько третьої години ночі 26 березня рятувальники вивели на двір мешканців квартир на восьмому поверсі будинку на вулиці Лермонтова у Рівному.

Бо в їхньої сусідки палали двері — хтось приніс автомобільну покришку, накрив тканиною, облив усе бензином і підпалив. Першою запах горілого відчула донька власниці квартири, яка і викликала пожежників. Сім’я, що мешкає в квартирі, не постраждала. Однак чадного диму надихався їхній 23-річний сусід.

Дмитро Мельник, речник ГУ ДСНС в Рівненській області:

— Сусід квартири, в якій горіли двері, надихався продуктами горіння. Його було госпіталізовано до лікарні. На щастя, чоловік не загинув. У 90% випадків на пожежах люди гинуть від отруєння. Все тому, що речі домашнього вжитку зараз виготовляють з різних легкозаймистих матеріалів. Коли ці речі горять, то виділяється отруйний дим, який вдихають люди. Тому зараз не таке страшне полум’я, як продукти горіння.

Марія Юстицька, речниця поліції Рівненщини:

— За фактом підпалу слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Зазвичай такі підпали просто так не відбуваються, але власниця квартири стверджує, що не має ворогів. Триває слідство.

У результаті пожежі вогонь знищив двері, було закопчено стіни та стеля сходинкової клітки. Як з’ясувалося, власницею квартири є 58-річна Вікторія Ковальська. Наразі жінка безробітна.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також