"Підпільна" мережа діяла у трьох областях України

1557 0

Ми у соцмережах:

Працівники податкової міліції Головного управління ДФС у Тернопільській області вилучили підакцизних товарів на суму понад 4 млн грн.

Співробітники податкової міліції припинили протиправну діяльність цілої мережі із постачання і реалізації незаконно виготовлених підакцизних товарів. Вона охоплювала територію Тернопільської, Львівської і Рівненської областей. 

Уже провели 14 обшуків у місцях розливу, зберігання і реалізації фальсифікату, а також транспортних засобах, якими здійснювали його перевезення.

Вилучили майже 6,5 тис. літрів фальсифікованих алкогольних напоїв. Значна частина такої продукції розлита у так звані бег-ін-бокси, що в Україні заборонені законом. Також міліціонери вилучили 950 л спирту і понад 6 тисяч пачок тютюнових виробів.

З незаконного обігу загалом вилучили підакцизних товарів на суму 4,2 млн грн. Цим упередили втрати бюджету від ненадходження акцизного податку у сумі близько 600 тис. грн. Наразі триває досудове розслідування.

Загалом із початку року працівники податкової міліції у Тернопільській області із незаконного обігу вилучили незаконно виготовлених підакцизних товарів на суму 7,1 млн грн.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також