Підполковниця СБУ в Рівному «на загал ворожих поглядів не виявляла»

2187 0

Ми у соцмережах:

Підполковниця СБУ в Рівному «на загал ворожих поглядів не виявляла»

Підполковниця, яка служить в СБУ уже 27 років і мала б захищати українські інтереси, натомість активно підтримувала російську пропаганду та мала антиукраїнські погляди. На загал підполковниця ворожих поглядів не виявляла. Розслідування проводили співробітники ГУ ВБ СБ України спільно зі слідчими ДБР, співробітниками УСБУ в Рівненській області за процесуального керівництва Рівненської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

Виявилось, що підполковниця шкодує, що Янукович втік з країни у 2014 році, активно захоплюється політикою білоруського диктатора Олександра Лукашенка та усіляко виправдовує російське вторгнення.

Коли стало відомо про справжні настрої підполковниці СБУ, то її відсторонили від роботи й почали службове розслідування.

Анна Свінціцька-Савчук, речниця СБУ на Рівненщині:

— Викрити справжню позицію підполковниці вдалося співробітникам внутрішньої безпеки СБУ  за сприяння ДБР. Скажу, що зараз ряди служби безпеки активно очищаються від зрадників на усіх рівнях. Цей процес відбувається відкрито, бо ми вважаємо, що українці мають про це знати. Якщо ви прослідкуєте за діяльністю СБУ з початку війни, то було викрито чимало тих громадян, які пішли на співпрацю з ворогом та зрадили Україну. Однак зрадників наші працівники шукають не лише серед звичайних громадян, але й серед співробітників СБУ. В нашій державі усі рівні перед законом, і нікому не дозволено зраджувати Батьківщину.

Богдан СЛОНЕЦЬ


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також