Підприємець мав намір торгувати у Рівному цигарками, але йому завадили

1407 0

Ми у соцмережах:

Підприємець мав намір торгувати у Рівному цигарками, але йому завадили

Рівненська окружна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно жителя Рівного, якому інкримінують незаконне придбання та транспортування з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів.

Під час досудового розслідування встановлено, що 33-річний підприємець, не маючи жодних дозвільних документів, з метою швидкого, але незаконного збагачення, вирішив зайнятись збутом тютюнових виробів без марок акцизного податку.

Для цього він замовив 5 000 пачок цигарок, які йому переслали через логістичну компанію. Правоохоронці вилучили «товар» з авто чоловіка, коли той саме забрав своє замовлення і віз його на зберігання. Обвинувачений не зміг показати поліціянтам жодних документів на цигарки.

Орієнтовна вартість вилучених фальсифікованих тютюнових виробів складає 250 000 грн. Наразі на цей товар судом накладено арешт, повідомляє Рівненська обласна прокуратура.

Згідно з висновками експерта підакцизні товари не відповідають вимогам та стандартам, що затверджені і зареєстровані у встановленому законодавством порядку та нормативним документам, що діють в Україні.

Досудове розслідування проводили слідчі  Рівненського райуправління поліції. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також