Підприємець, у якого за місяць згоріло п’ять автомобілів, відмовляється від розслідування

4242 0

Ми у соцмережах:

Підприємець, у якого за місяць згоріло п’ять автомобілів, відмовляється від розслідування

Цієї ночі поблизу СТО на вулиці Дубенській, як ми уже писали, повністю згоріли "Range Rover" та «Opel Vectra». Автомобілі, як вдалося з’ясувати, належать підприємцю Роману Бричуку, на подвір’ї якого у липні вже горіли три авто, мотоцикли та квадроцикл.

Перша пожежа трапилася 17 липня на вулиці Весняній (Новий Двір). Тоді вогонь знищив автомобілі "Рендж Ровер", "Oпель Віваро" (без номерних знаків), мотоцикл без номерних знаків та квадроцикл без номерних знаків. Вогонь також пошкодив пластикову стелю тераси літньої кухні, багажник і задню частину автомобіля "Сузікі" та мотоцикл без номерних знаків.

Роман Бричук тоді відмовився співпрацювати з правоохоронцями та заявив, що жодного підпалу не було, а автомобілі загорілися через несправність.

За попередніми даними, експертиза показала, що займання було від електропроводки.

Причину нинішньої пожежі ще не встановили. Проте п.Бричук знову заявив, що це не підпал, а побутове загоряння, і відмовився допомагати правоохоронцям у розслідуванні.

Зазначимо, що п.Бричук ремонтує техніку, а також працює у галузях торгівлі та ресторанного бізнесу, за даними держреєстру.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також