Підприємниця з Дубровиці виграла грант від держави на розвиток власної справи

1740 0

Ми у соцмережах:

Підприємниця з Дубровиці виграла грант від держави на розвиток власної справи

Альона Нікулішина мешкає в Дубровиці. Два роки тому разом із чоловіком Олександром започаткували сімейну справу - відкрили крамницю, де продають м’ясні вироби. Частину асортименту виготовляють самі.

Наприклад, солений бочок, сало, реберця, печене і копчене м'ясо та ковбаси, напівфабрикати. Решту продукції закуповують у перевірених постачальників. Зокрема тушкованки, паштети.

Із початком війни почали передавати м’ясну продукцію хлопцям в тероборону та на фронт. І одного дня Альона Нікулішина натрапила на повідомлення про можливість отримати грант від держави на розвиток власної справи. Жінку це зацікавило.

Отримала консультації від фахівців Рівненського обласного центру зайнятості, пройшла навчання, написала бізнес-план, подала онлайн-заявку через портал «Дія». І отримала 250 тисяч гривень від держави на розвиток їх бізнесу.

- У Дубровиці Альона Нікулішина стала однією з перших, хто скористався урядовою програмою «єРобота», - повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль. -  За ці кошти закупили додаткове обладнання: вітрину, холодильну установку, морозильну камеру, вакууматор, слайсер. Завдяки цьому розширили асортимент продукції. Також це можливість продавати власні вироби по всій Україні. В цьому й полягала ідея бізнес-плану. Крім того, працевлаштували двох людей. Подружжя Нікулішиних й надалі продовжує допомагати ЗСУ. Тим більше Дубровиччина – прикордонна територія, військових багато, тож про їх потреби тут знають. Крім того, м’ясну продукцію сім’я передає й на передову.

А ще жінка розповідає про свій грантовий досвід знайомим і друзям. Каже, декілька людей із оточення скористалися порадою, подали заявки і вже також отримали гроші від держави на розвиток власної справи.

Спробувати може кожен! Подробиці - за посиланням: https://bit.ly/3YzQ8i0. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також