Підприємство, де працюють незрячі, отримає податкові пільги

456 0

Ми у соцмережах:

Підприємство, де працюють незрячі, отримає податкові пільги

Рівненське учбово-виробниче підприємство Українського товариства сліпих отримало право користуватися податковими пільгами.

Таке рішення прийнято на засіданні комісії з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій осіб з інвалідністю у Рівненській області під керівництвом заступника голови Рівненської ОДА Людмила Шатковської.

-  Рівненське учбово-виробниче підприємство УТОС повністю відповідає критеріям на право користування пільгами з оподаткування. Вважаю, що така підтримка області та податкові пільги, спонукатимуть до ще більшого розвитку підприємства, - зазначила Людмила Шатковська.

ПОГ Рівненське УВП УТОС працює на ринку з 1947 року, займається виготовленням щетинно-щіткових та швейних виробів, сільськогосподарського інвентаря, паперової продукції. На підприємстві працює 49 осіб, з яких 31 – з інвалідністю. Середньомісячна заробітна плата складає близько 7,6 тис. грн.

- Наше підприємство – одне з найстарших в Україні. Незважаючи на складності, ми надаємо роботу та соціальну підтримку особам з інвалідністю, утримуємо гуртожиток, проводимо різні спортивно-культурні заходи, - повідомив директор ПОГ Рівненське УВП УТОС Ігор Подранецький.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також