Підприємство «Свиспан Лімітед» нагородило талановиту молодь Костопільщини

843 0

Ми у соцмережах:

Підприємство «Свиспан Лімітед» нагородило талановиту молодь Костопільщини

Костопільщина поповнилася новими яскравими зірочками – юними талантами, що протягом року здобули перемоги на олімпіадах, всеукраїнських конкурсах, науково-дослідницьких роботах Малої Академії Наук, всеукраїнських мистецьких фестивалях, спортивних змаганнях та інтелектуальних турнірах. Традиційно, головним меценатом свята виступило деревообробне підприємство «Свиспан Лімітед», яке вручило переможцям грошові винагороди. У компанії вважають, молодь потрібно підтримувати та заохочувати. Адже хороша освіта та мотивація дозволять зберегти перспективних інтелектуалів у нашій країні

8 червня у Костопільському «Музеї лісу» відбувся Освітній форум «Юні таланти Костопільщини». Тут відзначали 96 дітей - вихованців загальноосвітніх шкіл Костопільскої ОТГ, Дитячо-юнацької спортивної школи, Костопільського будинку школяра, Костопільської дитячої школи мистецтв, Центру інтелектуального розвитку «Сузір’я» та Центру технічної творчості та комп’ютерних технологій.

У числі переможців Володимир та Анатолій Осійчуки, двоє братів акордеоністів Костопільської дитячої школи мистецтв. Вони стали лауреатами 1 ступеня Міжнародного фестивалю-конкурсу «Зіркові візерунки». Мама хлопців розповідає, що безмежно щаслива та горда за свої юні обдарування. Підготувала переможців Кромф Ніна Іванівна, викладач акордеону Костопільської дитячої школи мистецтв.

Головним меценатом освітнього форуму традиційно виступило деревообробне підприємство «Свиспан Лімітед» - один з лідерів виробництва меблевих плит в Україні. Директор підприємства Юлія Федишин на сцені вручила грошові премії талановитим дітям у номінаціях: «Майбутній науковець», «Мистецький вернісаж» та «Спортивний олімп».

Пані Юлія зазначила:

- Від самого заснування і вже протягом 19 років компанія «Свиспан Лімітед» підтримує та мотивує талановиту молодь. Сьогодні ми підводимо підсумки успіху дітей. А загалом співпрацюємо з навчальними закладами протягом року – допомагаємо покращувати матеріальну базу шкіл, ремонтуємо спортмайданчики, допомагаємо з ремонтами у закладах – все для того, щоб наші діти мали комфортні умови для навчання та особистої реалізації.

Серед нагороджених випускниця міського НВК «Костопільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гуманітарна гімназія ім.Т.Г.Шевченка» Мілена Блонська.

- Я не один рік беру участь у предметних олімпіадах та різних заходах, - розповідає дівчина. – Приємно, що є люди, котрим небайдужі наші знання та творчі здобутки. Такі фестивалі дуже корисні. Вони мотивують та спонукають до нових звершень.

Задоволено почувався і учень Костопільської загальноосвітньої школи №4 Назар Козачок. У нинішньому навчальному році, беручи участь в Малій академії наук, юнак дослідив та підготував цікаву науково-дослідницьку роботу про особливості використання математичної статистики в історичних дослідженнях Костополя.

Чудовий концерт та святкову атмосферу свята створили вихованці Костопільського будину школярів і юнацтва та Костопільської дитячої школи мистецтв.

Організатором свята виступило управління освіти, культури, молоді та спорту Костопільської міської ради. Начальник управління Наталія Бірюкова зазначила що цього річ вони зробили все для того, аби якомога більше дітей представити до нагородження. До заходу також долучились і інші меценати: ДП «Костопільський лісгосп», мережа зручних магазинів 7/23, депутат Рівненської обласної ради Потапчук Руслан Васильович, депутати Костопільської міської ради Глудик Тарас Вікторович та Лещик Анатолій Сергійович.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також