Підприємство з Рівненщини змусили заплатити за нелегальне сміттєзвалище

642 0

Ми у соцмережах:

Підприємство з Рівненщини змусили заплатити за нелегальне сміттєзвалище

У червні цього року КП «Березнекомунсервіс» у повному обсязі відшкодувало заподіяну шкоду. Держава нарахувала збитків на понад 246 тис грн.

Було брудно і засмічено, а тепер - чисто і зелено. У Державній екологічній інспекції Поліського округу розповіли, як одне з комунальних підприємств Рівненщини забруднювало землю. Ще влітку 2020-го до них звернувся скаржник через шкоду навколишньому середовищу. Інспектори виїхали з перевіркою і виявили, що таки недарма:

 - Спеціалістами Інспекції виявлено порушення в сфері використання та охорони земель: засмічення та забруднення земельних ділянок шляхом облаштування сміттєзвалища на землях запасу Городищенської сільської ради площею 1920 кв.м. та на землях лісового фонду площею 4475 кв.м

Обрахували розмір заподіяної шкоди та виставили КП "Березнекомунсервіс" претензії про відшкодування збитків на загальну суму понад 246 тис грн.
 
 - Підприємство вжило усіх необхідних заходів для ліквідації несанкціонованого сміттєзвалища та належного облаштування території, де воно знаходилося. Окрім того, у червні поточного року КП «Березнекомунсервіс» у повному обсязі відшкодовано заподіяну державі шкоду, - додають у Держекоінспекції.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також