Підприємці підтримують Юрія Вознюка

995 0

Ми у соцмережах:

Підприємці підтримують Юрія Вознюка

Днями народний депутат України 7-8 скликань, кандидат на посаду міського голови Рівного Юрій Вознюк зустрівся з працівниками фірми «ОВІС» на чолі з керівником підприємства Володимиром Федоровичем. Колектив «ОВІСа» висловив свою підтримку Юрію Вознюку.

— Приєднався до політичної партії «За майбутнє», тому що вони підтримують молодь та сприяють розвитку малого та середнього бізнесу. Підтримую кандидата в міські голови Рівного Юрія Вознюка, адже він знає, як заводити інвестиції, створювати робочі місця. Саме цього я потребував 26 років тому, коли розпочинав свою справу і не мав ні потрібних знань, ні фінансів. Тому вірю, що традицію підтримки підприємництва у Рівному продовжить майбутній міський голова Юрій Вознюк, — каже Володимир Федорович.

— Дуже важливо мати підтримку колективу одного з найпотужніших підприємств у регіоні. «ОВІС» — фірма з 26-річною історією. З керівником підприємства Володимиром Федоровичем маю за честь йти в одній команді «За Майбутнє», — додає Юрій Вознюк.

Непростою, але дуже важливою стала комунікація з вкладниками в будівництво квартир «Шоколад» та «Флагман». Юрій Володимирович переконаний, що це буде ще одним викликом на посаді міського голови Рівного.

— Впевнений, що у разі обрання Юрія Вознюка міським головою Рівного люди нарешті отримають житло, на яке заслуговують, — розповідає депутат Рівненської міської ради, голова тимчасової комісії щодо надання житла ошуканим вкладникам Андрій Кузьмич.

Окрім того, Юрій Вознюк провів зустрічі зі студентами-економістами, підприємцями, брокерами, спортсменами, мешканцями рівненських багатоповерхівок.

Голова ОСББ будинку на вулиці Соломії Крушельницької, 77 Орися Гайдай розповіла, що завдяки комунікації з Юрієм Володимировичем вирішили проблемні питання в дворі.

— Це наш спільний двір трьох будинків. Хочемо створити тут один комплекс — об‘єднати місце, де була стара сцена, і з прилеглою територією. Завдяки комунікації Юрія Вознюка з людьми проблемне питання було вирішено. Окрім того, залатали ями при заїзді в двір, — каже голова ОСББ будинку на Соломії Крушельницької, 77 Орися Гайдай.

— Щодня нова зустріч. Щодня cпільно вирішуємо проблеми рівнян. Дуже важливо не лише слухати, а й чути містян, — впевнений Юрій Вознюк.

Активно проходять зустрічі з людьми в Громадській приймальні Юрія Вознюка. Надходить чимало різноманітних звернень. Туди звернутися можете і ви — м. Рівне, вул.Соборна, 67.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також