Підприємці Рівного можуть придбати газ про запас за «літньою» ціною

2234 0

Ми у соцмережах:

   Підприємці Рівного можуть придбати газ про запас за «літньою» ціною

Не дивлячись на те, що опалювальний сезон вже розпочався, незалежний енергетичний провайдер ETG.UA в Рівненській області пропонує зафіксувати вартість блакитного палива для підприємств на весь осінньо-зимовий період за «літньою» ціною.

 Нова послуга провайдера – закупівля газу про запас – покликана працювати «на клієнта» і в його інтересах. Компанія ETG.UA – єдиний провайдер в Україні, який працює за форвардними контрактами та пропонує підприємствам закуповувати газ на весь опалювальний сезон.

Як розповіли в компанії, саме зараз, до середини жовтня, склалася оптимальна ситуація, щоб скористатися цією послугою провайдера. Тим паче, що в Україні знову переглянули ціну на газ. У порівнянні з серпнем тариф знизився на 3,4%. Але така рекордно низька вартість протримається лише до початку опалювального сезону. Потім ціна на природний газ ризикує значно підвищитися.

ETG.UA пропонує два варіанти оплати цієї послуги. Перший – 100% передоплата. Для середнього і малого бізнесу, на думку провайдера, це більш ніж реальна і вигідна пропозиція в фінансовому плані. Другий варіант – внесення 25% передоплати з включенням у вартість банківського фінансування. Цей варіант більше підходить для середнього та великого бізнесу.

Така довготривала співпраця та закупівля газу про запас можлива лише у постачальника, якому можна довіряти. ETG.UA – саме така компанія. Регіональний офіс ETG у Рівному відкрився в 2016 році та почав свою роботу з кількох клієнтів. Зараз їх кількість зросла до 200-т. Серед них є великі підприємства з виготовлення скляної продукції, виробництва тканин та текстильних виробів, будівельних конструкцій, меблів, паперових виробів, виробники борошномельно-круп’яної промисловості, великі торгівельні центри та мережі магазинів тощо.

-Наша робота з великими промисловими організаціями та відомими компаніями в Рівному говорить про те, що ETG.UA довіряють. І ми це дуже цінуємо. Починаючи з 12 клієнтів компанія виросла і наразі обслуговує більше 3 тисяч споживачів по всій Україні. До речі, в 2019 році компанії ETG.UA виповнюється 10 років, – говорить Велесик Роман, комерційний директор регіонального офісу компанії ETG.UA в Рівному. – Прислухаючись до потреб вже існуючих клієнтів, з червня ми також почали продаж електроенергії. Тобто ми стали комплексним постачальником енергоресурсів для підприємств Рівненщини.

Крім стандартного сезонного подорожчання і ризиків валютних коливань, компанії можуть зіткнутися з додатковими викликами: вперше осінь і зиму українські підприємці зустрінуть в режимі добового балансування. Крім того, досі не підписані контракти на транзит російського газу через українську територію, що також може вплинути на ціну блакитного палива.


Адреса філіалу ETG.UA в Рівному: вул. Кавказька, буд.3, оф.406
Контактні телефони: +38 067 363 64 84


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також