Підрахували втрати кафе і ресторанів за карантинні вихідні

1204 0

Ми у соцмережах:

Підрахували втрати кафе і ресторанів за карантинні вихідні

У "карантин вихідного дня" 14-15 листопада заклади громадського харчування втратили 27% обігу.

 Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на Опендатабот. 

Усього за тиждень обіг кафе та ресторанів впав на 10% у порівнянні з попереднім тижнем. 

Від початку карантину у березні обіги ресторанів впали на 81% в порівнянні з докарантинними показниками. Влітку ресторанному бізнесу вдалося відновитися. Проте вже з середини жовтня обіги знову падають. 

"На суботу та неділю припадає основна частина виручки закладів громадського харчування. У вихідні дні ресторани заробляють в середньому 41% від свого тижневого обороту, бари – 40%, піцерії і кальянні – 35%, фастфуд – 31%, кондитерські – 30%", — йдеться у дослідженні Poster.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також