Підстав плече: де на Рівненщині досі можна вакцинуватися від COVID-19

1159 0

Ми у соцмережах:

Підстав плече: де на Рівненщині досі можна вакцинуватися від COVID-19

До речі, в Україні дозволили одночасно вводити вакцини проти COVID-19 та вакцини проти інших інфекційних хвороб дітям від 12 років та дорослим. «Практика одночасного введення вакцин від кількох хвороб є безпечною та не може «перевантажити» імунну систему. Якщо цього вимагають обставини, це дозволено як в Україні, так і у світі», – наголошує Федір Лапій, дитячий лікар-інфекціоніст, голова Національної технічної групи експертів з питань імунопрофілактики.

 - Зараз, як ніколи, кожен потрібен країні здоровим та готовим працювати на тому фронті, на якому він принесе найбільше користі для нашої перемоги. Потурбуйтесь про себе, адже хвороби нікуди не зникли, - нагадують у Міністерстві охорони здоров'я України. -  Вакцинуйтесь за графіком та пам'ятайте про щеплення від COVID-19. Захистіть себе, щоб підтримати країну! Якщо у вашому населеному пункті є безпечний доступ до пунктів та центрів вакцинації — зверніться туди, щоб отримати щеплення.
 
А щоб знайти найзручніший пункт вакцинації було простіше, МОЗ зібрало всі подібні місця в кожній області в єдиному переліку. Саме в цих пунктах можна зробити щеплення проти коронавірусу - вакцинуватися вперше або ж вколоти собі другу чи бустерну дозу вакцини - https://bit.ly/vaccinationpoints
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також