Підставлений Муляренко, побитий Мерчук й непопарені Свистуни

3024 0

Ми у соцмережах:

Підставлений Муляренко, побитий Мерчук й непопарені Свистуни

Про затриманого на хабарі у три тисячі доларів підлеглого голови Рівненської ОДА читайте на першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє».

Ми розкажемо вам, чому саме у Вараші затримали київського атовця, у чиїй «Волзі» вибухнула граната, та чому загострюється конфлікт між поліцейськими й бурштинокопачами, під час одного з яких постраждав начальник рівненських патрульних.

Розповімо, чому жителі Зірного та Березного можуть залишитися без роботи, а Рівненщина – без спирту, чому приватний виш відсудив 8 млн у Рівного, як відправлять «на пенсію» тролейбуси, чому виникли проблеми з ремонтом вулиці Чорновола, а любителі лазні на вулиці Шевченка запанікували.

Ви дізнаєтеся, чому власники доріг задоволені їх ремонтами, як рівненський забудовник продав одні й ті ж квартири кільком покупцям, а рівненські музейники програли битву суддям.

Ми розповімо про жахливі ДТП, які трапилися на Рівненщині днями, про спеку, яка насувається, дитячий майданчик для внука Хомка, про вимогу рівнянина відкрити інформацію про мертвих і проблему з люмінесцентними лампочками.

А ще шукайте на сторінках нашого видання – про депутата райради, який гонився за собакою-псом Костополем, та про хворого, якого відмовилися класти у лікарню, бо був… хворим.

Не пропустіть про «Кубок майбутніх чемпіонів», нового тренера «Кардинала» та регбістів-лицарів.

Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також