Підвал рівненського кінопалацу хоче викупити «Матриця»

2266 0

Ми у соцмережах:

Підвал рівненського кінопалацу хоче викупити «Матриця»

Рівненські чиновники планують продати невеличке приміщення у центрі міста — в приміщенні кінотеатру, що на майдані Незалежності, 2. Щоб місто отримало більше грошей, підвал піде з торгів. Бажаючі придбати його уже є. Насамперед це власник кінотеатру — ТзОВ компанія «Матриця». Щомісячно за оренду підвалу сплачує в бюджет 2875 грн.

Сергій Дем’янков, директор «Кінопалацу Україна»:

— Це невелике технічне приміщення площею 42 кв. м під кінотеатром, з яких майже 41 кв. м — це сам підвал, а 1 кв. м — сходова клітка. Ним роками ніхто не цікавився, і ні для кого воно комерційної привабливості не становило. Коли у 2003 році оформляли право власності на цю будівлю, то цей невеликий підвал випадково упустили. Тож за документами він і досі перебуває у власності міста. А нам було б зручно мати в себе цілісний майновий комплекс — це ж логічно? Тим більше, що в тому підвалі проходять комунікації кінотеатру, і ми плануємо й надалі щоб вони там були. Тому ми самі звернулися до міської ради і запропонували викупити це приміщення за якусь суму. Будемо чекати аукціону, який має організувати міське управління комунальною власністю.

До слова, уже багато тижнів порожнє й приміщення ресторації «Бурштин», що знаходиться у прибудові до кінотеатру, але з окремим входом. Вивіски немає, вікна темні й відвідувачів не видно. Перестали навіть продавати каву на винос. Кажуть, що власники шукають нового орендаря — можливо, знову під кафе. Кінопалацу ця частина будівлі не належить.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також