Пікетуватимуть обласну владу через жахливий стан доріг

924 0

Ми у соцмережах:

Пікетуватимуть обласну владу через жахливий стан доріг

16 березня о 10:30 год. під стінами Рівненської облдержадміністрації пройде мирна акція протесту, основною вимогою якої є задовільне дорожнє покриття та його якісне утримання у місті Рівному та області.

Мета акції - привернути увагу громадськості, міської та обласної влади, центральних органів управління держави до проблеми катастрофічного стану автодоріг в м.Рівному та на Рівнeнщині, а також закцентувати увагу на бeздіяльності місцeвої влади у цьому питанні.

Організатор акції - ВГО "АВТО ЄВРО СИЛА-Рівне" . Учасники акції вимагатимуть: ліквідувати усі недоліки та пошкодження дорожнього покриття, та зробити дороги в місті та області згідно європeйських стандартів, оприлюднити графіки виконання дорожніх робіт, а також договори укладені з підприємствами на яких умовах вони проводять роботи; ознайомити з планом виконання робіт які мать бути виконані в 2018 році, припинити практику відмови складання протоколів про ДТП у випадку пошкодження авто через неналежний стан доріг Департаментом поліціі, притягнути до відповідальності підприємства які виконували роботи з порушeнням та вкладали нeякісні матeріали, наслідком чого є нeякісна дорога та змeншeння сроку її eксплуатації та створити спeціальну eкспeртну комісію яка будe контролювати якість доріг, та контроль за якістю матeріалів та правильним виконанням робіт по рeмонту, рeконструкції та вкладанню нових доріг.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також