Пільгові кредити для фермерів: вигідні умови від ПриватБанку

460 0

Ми у соцмережах:

Пільгові кредити для фермерів: вигідні умови від ПриватБанку

Зараз в Україні діють особливі вигідні умови агрокредитування. Зокрема, пільгові кредити для фермерів зі зниженою відсотковою ставкою видає ПриватБанк. Хто може отримати гроші від банку та на яких умовах? Розберемо у статті.

 Гроші на розвиток підприємства

Витрати на фінансування поточного сільськогосподарського циклу покриває кредитна лінія для сільгосп потреб “Агросезон”. Йдеться про купівлю сировини та матеріалів, ремонт устаткування, сільгосптехніки, господарських споруд.

У межах кредитної лінії підприємство отримує доступ до суми від 1 до 50 млн гривень та користується коштами зі сплатою невеликих відсотків.

Такі умови пропонує ПриватБанк для бізнесу, що займається сільськогосподарської діяльністю, як основною, тобто вирощуванням рослин, культур та тваринництвом. Позичальником може стати юридична особа або ФОП.
 

Як отримати такий кредит

Все що потрібно: оформити заявку на сайті. Після погодження умов з банком знайти поручителя та забезпечити заставою 50% суми кредитної лінії. Далі вільно користуватись коштами у межах лімітів на визначений договором строк.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також