Пилосос для басейну – види та як вибрати

695 0

Ми у соцмережах:

Пилосос для басейну – види та як вибрати

Літо – це час для відпочинку та релаксації, особливо, якщо у вас є басейн. Але що робити з пилом, листям, гілками з дерев та іншими дрібними забрудненнями, які постійно потрапляють у воду? Ручне чищення басейну може зайняти багато часу та зусиль, але є більш ефективний спосіб – пилосос для басейну. Ці пристрої полегшують життя та дозволяють насолоджуватися чистою водою без зайвих зусиль.

Як працює пилосос для басейну?

Цей вид обладнання працює так само як і звичайний пилосос, лише здатний очищати воду від дрібних частинок. Він використовує вбудований фільтр для збору бруду та сміття, який потрібно очищати після прибирання.

Види пилососів для басейну

Пилососи для басейнів можуть бути:

  • Ручними
  • Напівавтоматичним
  • Роботизованими

Ручні пилососи для басейну

Ручні моделі вимагають більше зусиль від користувача, але зазвичай коштують дешевше. Це маленькі пристрої, які ви можете тримати в руці за штангу та використовувати для збирання піску, бруду та інших дрібних забруднень.

Напівавтоматичні пилососи для басейну

Ці аналоги працюють автономно, прив’язані до басейну шлангом та під’єднані до насоса. Вони рухаються поверхнею чаші та збирають сміття на своєму шляху.

Роботизовані пилососи для басейну

Це автономні пристрої, які під’єднуються до мережі або працюють від акумулятора. Наприклад, бездротовий робот-пилосос Wybotics WY200 – нове рішення для максимально швидкого та ретельного прибирання басейнів площею до 120 м².

Переваги робота-пилососа Wybotics WY200:

  • Не потрібно шукати розетку та розплутувати кабелі, пилосос може працювати до 200 хвилин без підзарядки.
  • Інтелектуальна навігаційна система з високоточним гіроскопом та інфрачервоним датчиком аналізує поверхню, тому пилосос ретельно очищає кожен сантиметр.
  • Ви можете віддалено управляти прибиранням за допомогою програми по Bluetooth.
  • Встановіть графік прибирання на тиждень вперед або прибирайте точково, якщо це необхідно.

Як вибрати пилосос для басейну?

Чинники, на які слід звернути увагу при виборі цього басейнового обладнання:

  • Деякі аналоги мають обмеження за площею очищення або довжиною кабелю. Перевірте, чи вибраний механізм відповідає розміру чаші.
  • Для домашніх надувних або каркасних резервуарів ручний варіант буде достатнім, для стаціонарних споруд виберіть робот.
  • Враховуйте бюджет. Ціни можуть змінюватись залежно від типу, функціональності та якості пристроїв. Встановіть свої пріоритети та знайдіть оптимальне поєднання ціни та якості.
  • Вибирайте обладнання перевірених та надійних брендів: WYBOT, Water Tech, Kokido, Hayward, Aquaviva, Fairland, Aquabot.

Правильно підібраний пилосос позбавить вас від трудомісткого та малоефективного ручного прибирання, а також збереже найголовніший у житті ресурс – час.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також